Română Isten Hozott :: Események :: Előadók

Aforizma

Majdnem mindig figyeljél és hallgassál lelked belső hangjára. Ne engedd ostoba módon, hogy külső környezeted befolyásoljon. Mindezzel együtt igyekezz elérni oda, ahol már nem teszel és nem érzel különbséget a "belső" és "külső" között.

 

Isten Hozott!

Látszólag mindannyian különbözőek vagyunk, minden embernek megvannak a saját gondjai és mindenkinek egyedül kell megoldania a problémáit, hogy kijárja az élet iskoláját. Ezt egyetlen spirituális rendszer vagy vezető sem teheti meg helyette.

Elképzelésünk a világról, az amely tulajdonképpen megteremti a világot, és minden egyes ember a saját Világegyetemében él. Ha megváltozik a világnézetünk, átalakul a világunk is (vagyis az, ahogyan mi érzékeljük a világot) és ugyanígy a világgal kapcsolatos cselekvésünk is.

Gyakran az a benyomásunk, hogy "lebegünk" a térben és az időben, egy pókfonálon lógva, amely a világról való tudásunk jelképe.

Tudatlanságunkban nem vesszük észre a tényt, hogy állandóan egy káprázatos, gigantikus es bonyolult szövedék középpntjában vagyunk, ami szüntelenül összeköt bennunket a Makrokozmikus MINDEN-séggel. Tudatmezőnk kiterjesztése azt jelenti, hogy kíváncsian kutassuk fel ennek a szövedéknek az összes lehetőségeit. Így a csilllagok, galaxisok, szavak, szokások és korlátok milliárdjain túl felfedezhetjük az Végső Valóság eksztázisát.

 
© Szellemiség Napok