Szellemiség Napok :: Isten Hozott!

Română Isten Hozott :: Események :: Előadók

Aforizma

Majdnem mindig örvendjél az életnek és nagy türelemmel meg alázattal lásd el kötelességeidet.

 

Isten Hozott!

Látszólag mindannyian különbözőek vagyunk, minden embernek megvannak a saját gondjai és mindenkinek egyedül kell megoldania a problémáit, hogy kijárja az élet iskoláját. Ezt egyetlen spirituális rendszer vagy vezető sem teheti meg helyette.

Elképzelésünk a világról, az amely tulajdonképpen megteremti a világot, és minden egyes ember a saját Világegyetemében él. Ha megváltozik a világnézetünk, átalakul a világunk is (vagyis az, ahogyan mi érzékeljük a világot) és ugyanígy a világgal kapcsolatos cselekvésünk is.

Gyakran az a benyomásunk, hogy "lebegünk" a térben és az időben, egy pókfonálon lógva, amely a világról való tudásunk jelképe.

Tudatlanságunkban nem vesszük észre a tényt, hogy állandóan egy káprázatos, gigantikus es bonyolult szövedék középpntjában vagyunk, ami szüntelenül összeköt bennunket a Makrokozmikus MINDEN-séggel. Tudatmezőnk kiterjesztése azt jelenti, hogy kíváncsian kutassuk fel ennek a szövedéknek az összes lehetőségeit. Így a csilllagok, galaxisok, szavak, szokások és korlátok milliárdjain túl felfedezhetjük az Végső Valóság eksztázisát.

 
© Szellemiség Napok