Magyar Bine ai venit :: Evenimente :: Conferenţiari

Aforisme

Fiinţa umană care iubeşte un ARHETIP IDEAL, intens, profund, copleşitor, sublim, divin, chiar fără a avea deocamdată IUBITUL (IUBITA) care să-i răspundă în acelaşi mod, fie că vrea, fie că nu vrea, fie că ştie, fie că nu ştie, SE PREGĂTEŞTE ASTFEL ÎNTR-UN MOD MINUNAT PENTRU CLIPA ÎN CARE IUBITUL (IUBITA) VA APĂREA PENTRU A-I DĂRUI IUBIREA OCEANICĂ, PROFUNDĂ, COPLEŞITOARE, SUBLIMĂ, DIVINĂ PENTRU CARE EA A FĂCUT ÎN PREALABIL TOT CEEA CE ERA NECESAR SPRA A O MERITA.

 

Bine ai venit

Aparent suntem cu toţii diferiţi, fiecare om îşi are propriile sale probleme şi fiecare fiinţă umană trebuie să-şi rezolve singură problemele pentru a învăţa la şcoala vieţii.

Nici un sistem sau ghid spiritual nu o pot face în locul lui. Viziunea noastră despre lume este aceea care creează lumea, fiecare trăieşte în propriul său Univers. Se schimbă viziunea, se schimbă lumea (modul în care noi o percepem) şi acţiunea noastră asupra ei.

Adesea ne percepem "suspendaţi" în spaţiu şi timp, agăţaţi de un fir de păianjen care reprezintă cunoaşterea pe care o avem despre lume. În ignoranţa noastră noi nu sesizăm faptul, că ne aflăm mereu în centrul unei ţesături gigantice, complexe şi fascinante care ne leagă permanent de TOTUL Macrocosmic.

Expansiunea câmpului conştiinţei noastre înseamnă a explora plini de curiozitate toate posibilităţile acestei "ţesături" pentru a descoperi extaziaţi Realitatea Ultimă dincolo de iluzia amăgitoare a puzderiei de stele, galaxii, concepte, obişnuinţe şi limitări.

 
© Săptămâna Spiritualităţii