Magyar Bine ai venit :: Evenimente :: Conferenţiari

Aforisme

Orice lucru bun de care aţi avea nevoie îndrăzniţi să îl cereţi lui DUMNEZEU şi nu uitaţi că rugăciunea este cea mai simplă modalitate la îndemâna oricui pentru a obţine de la DUMNEZEU Tatăl tocmai ceea ce v-aţi propus. Ştiind aceasta, rugaţi-vă, rugaţi-vă şi iar rugaţi-vă.

 

Bine ai venit

Aparent suntem cu toţii diferiţi, fiecare om îşi are propriile sale probleme şi fiecare fiinţă umană trebuie să-şi rezolve singură problemele pentru a învăţa la şcoala vieţii.

Nici un sistem sau ghid spiritual nu o pot face în locul lui. Viziunea noastră despre lume este aceea care creează lumea, fiecare trăieşte în propriul său Univers. Se schimbă viziunea, se schimbă lumea (modul în care noi o percepem) şi acţiunea noastră asupra ei.

Adesea ne percepem "suspendaţi" în spaţiu şi timp, agăţaţi de un fir de păianjen care reprezintă cunoaşterea pe care o avem despre lume. În ignoranţa noastră noi nu sesizăm faptul, că ne aflăm mereu în centrul unei ţesături gigantice, complexe şi fascinante care ne leagă permanent de TOTUL Macrocosmic.

Expansiunea câmpului conştiinţei noastre înseamnă a explora plini de curiozitate toate posibilităţile acestei "ţesături" pentru a descoperi extaziaţi Realitatea Ultimă dincolo de iluzia amăgitoare a puzderiei de stele, galaxii, concepte, obişnuinţe şi limitări.

 
© Săptămâna Spiritualităţii